Primavara vine cu Samsung Galaxy S III?

Primavara vine cu Samsung Galaxy S III?

Samsung Galaxy S3Acum ca ne-am linistit si Galaxy Nexus nu mai reprezinta o sursa viabila de zvonuri, trebuie sa ne canalizam atentia spre un alt model al producatorului coreean: Samsung Galaxy S III.

Pe masura ce ne apropiem de o potentiala lansare, zvonurile au inceput sa circule cu o viteza ametitoare si toata lumea cauta sa descopere indicii in premiera absoluta despre succesorul S II-ului.

Asa se face ca am inceput sa vedem si sa auzim tot felul de asa zise imagini in premiera, detalii si ipoteze cu privire la noul smartphone Samsung.

Din aceeasi categorie face parte si informatia care circula zilele astea prin piata conform careia avem toate sansele sa vedem noul Samsung Galaxy S III in aprilie. Daca luam in calcul faptul ca nu vom vedea noul telefon in cadrul MWC 2012, este oarecum de asteptat sa asistam la o prezentare oficiala in primavara, perioada similara cu lansarea de anul trecut a Galaxy S II.

Conform ubergizmo.com ne putem astepta la un smartphone quad-core cu ecran Super AMOLED Plus 720p, 2 Gb RAM, viteze 4G si nu in ultimul rand Android 4.0. Bineinteles ca pana in momentul lansarii, nimic nu este batut in cuie, iar aceste speculatii sunt menite sa ne mai indulceasca un pic asteptarea.

Ramane totusi sa vedem cum vor decurge si anul acesta „ostilitatile” dintre Galaxy si iPhone: care se va lansa primul, ce vor aduce nou fiecare si cat de apreciate vor fi de catre utilizatori.

Citește și: