Teaser Samsung Galaxy S3?

Teaser Samsung Galaxy S3?

Sunt unii care au ochiul format pentru a surprinde cele mai mici detalii intr-o conferinta de presa. TomsGuide a gasit o reprezentare a ceea ce va fi posibil Samsung Galaxy SIII intr-una dintre prezentarile de la CES 2012. Samsung a reusit sa obtina o cota impresionanta de piata cu ale sale variante de smartphone-uri Galaxy. Galaxy S si Galaxy S2 au fost cel mai probabil unele dintre cele mai asteptate produse la data lansarii acestora.

Varianta a 3-a a acestei serii de succes este, de asemena, asteptata cu sufletul la gura de pasionati, dar si de restul consumatorilor mai ales pentru puterea de calcul ce promite ca o va oferi.

Avand in vedere ca acest model nu a fost prezent la CES 2012, am presupus ca Samsung il pastreaza pentru Mobile World Congress din luna februarie.

Totusi, unul din clipurile de prezentare din cadrul conferintei arata un model de smartphone care nu a fost lansat pana acum de producator si pare sa fie vorba, evident, de Galaxy S3. Stim bine ca multi dintre producatori recurg la astfel de siretlicuri pentru a atrage cat mai mult atentia asupra produselor sale inainte de a fi scoase pe piata.

Clipul urmator are 10 minute si prezinta elementele cele mai importante din conferinta Samsung. La minutul 6:50 este prezentata o camera foto ce poate fi controlata cu ajutorul unui smartphone, iar la minutul 7:13 este dezvaluit si acel smartphone.

Specificatiile lui S3 se zvonesc a fi 2 GB memorie RAM, un ecran SuperAMOLED cu o diagonala de 4,6 inci si rezolutie HD,  dimensiuni foarte reduse ale carcasei si o camera foto de 12 Megapixeli, precum si suport pentru NFC si LTE.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: