Lansarea Galaxy S III va avea un eveniment dedicat pana la jumatatea acestui an

Lansarea Galaxy S III va avea un eveniment dedicat pana la jumatatea acestui an
12:20 02.02.2012

samsung-galaxy-s3

Pe sistemul celor de la Apple, care ne-au obisnuit sa organizeze evenimente odata cu lansarea fiecarui produs nou, si cei de la Samsung au decis sa apeleze la aceeasi reteta cu urmatorul terminal din seria Galaxy.

Atragand atentia asupra faptului ca  nu vor ezita sa prezinte in cazul MWC (Mobile World Congress) de anul acesta numeroase modele de terminale noi, Samsung a infirmat printr-un comunicat de presa posibilitatea de a anunta urmasul terminalului Galaxy S II. Fara sa mentioneze noi detalii legate de specificiatiile tehnice, care continua sa fie de domeniul zvonurilor,  Samsung le-a comunicat celor de la TechRadar ca: ,,asteapta cu nerabdare anuntul si demonstrarea abilitatilor unor noi terminale portabile in cadrul Mobile World Congress 2012. Succesorul smartphone-ului Galaxy S II va fi dezvaluit in cadrul unui eveniment separat organizat de Samsung care sa va desfasura in prima jumatate a acestui an, cu putin inainte ca acesta sa fie disponibil in magazine.”

Mai ramane sa vedem ce ne rezerva CES-ul pentru ca ulterior sa ne lamurim daca nu cumva acesta va fi anul in care Samsung va ajunge in sfarsit vanzarile celor de la Apple cu un singur terminal, nu cu N modele.

loading...