Podcasturile primesc o aplicatie dedicata de la Apple

, 27 Iun, 17:41

Apple Podcasts

Disponibila pentru toti utilizatorii de iDevice-uri cu iOS 5.1 sau mai recent, Podcasts este cea mai noua aplicatie creata de Apple. Aceasta face o treaba foarte buna in a inlocui particica omonima din aplicatia iTunes de pe iPhone sau iPad.

Desi ne asteptam ca acest lucru sa se intample dupa lansarea iOS 6 in toamna, Apple se pare ca a vrut sa ofere pasionatilor de podcasturi o aplicatie gratuita, prietenoasa si utila, inca de pe acum. Conceptului aplicatiei este asemanator cu iBooks, care iti permite sa faci un management foarte bun al continutului descarcat, si in acelasi timp te ajuta sa descarci noi podcasturi dintr-un magazin virtual.

Aplicatia are o interfata simpla, rapida, care, printre altele, te ajuta sa gasesti/descoperi podcasturi noi cat si sa le asculti/vizionezi pe cele vechi. Butoanele sunt extrem de sugestive, si nu lipseste nici butonul de Air Play.  O functie complet noua poarta numele de Stations si se defineste printr-un mod mult mai util de a gasi chestii noi de ascultat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail