07 dec. 2012 | 15:30

Noi jocuri Warhammer de la Creative Assembly

ACTUALITATE
Noi jocuri Warhammer de la Creative Assembly

Creative Assembly este studioul ales de SEGA si de Games Workshop pentru a lucra la o noua serie de jocuri bazate pe universul Warhammer. Este vorba despre noi titluri in universul clasic, diferit de Warhammer 40.000, a carui licenta se afla momentan la THQ si Relic Entertainment.

Warhammer Creative Assembly

Nu este nicio rusine sa nu nu fi auzit de Creative Assembly in mod direct pana in prezent, insa cu siguranta stiti jocurile pe care acesta le produce. Este vorba despre seria Total War, care are un succes enorm in toata lumea. Noile jocuri Warhammer vor fi dezvoltate de o echipa noua din cadrul studioului, formata din fani ai licentei. Lansarea noii serii este insa destul de departe, un debut fiind creionat abia dupa finalul anului 2013.

In prezent Creative Assembly lucreaza la urmatorul Total War, Rome 2, plus alte patru proiecte. Unul dintre acestea face parte din seria Alien, insa nu se cunosc mai multe detalii. Avand in vedere istoria acestei echipe, cu siguranta atat noul joc Alien, cat si noul Warhammer vor fi jocuri de strategie destinate PC-urilor.