Total War: Shogun 2 primeste editor de harti

, 24 Mai, 12:10

In cazul in care hartile incluse in Total War: Shogun 2  si in expansion-ul sau Fall of the Samurai nu vi se par de ajuns, ar trebui sa aruncati o privire asupra noului editor de niveluri. Acesta se numeste The Editor (prescurtat TEd) si ofera posibilitatea de a crea harti folosind toate elementele care se gasesc si in campanie sau in multiplayer.

Pentru a intra in posesia lui, porniti clientul de Steam si lasati jocul sa isi descarce cel mai nou update. Dupa aceea, in tabul „Tools” va aparea TEd, care va fi disponibil pentru download.

Hartile realizate cu ajutorul noului software vor putea fi folosite chiar si in multiplayer, transferul acestora intre jucatori fiind realizat instant direct prin interfata jocului. Din pacate insa, comportamentul AI-ului pentru utilizarea hartilor in skirmish nu poate fi modificat, fiind limitat la ceea ce stie deja.

Creative Assembly a anuntat ca TEd este un simplu test pentru a verifica interesul comunitatii pentru acest tip de unelte, insa nu garanteaza ca va lansa asemenea editoare si pentru jocurile viitoare din serie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail