MSI GT60 si GT70 – doua laptopuri de gaming „fara specificatii”

MSI GT60 si GT70 – doua laptopuri de gaming „fara specificatii”

Pe langa standul cu placi de baza MSI, am vizitat si standul cu laptopuri al companiei, unde am observat doua modele ceva mai interesante – GT60 si GT70.

MSI GT60 si MSI GT70 sunt destinate segmentului de gaming si par sa beneficieze de un design nou, ceva mai sobru si cu mai putine artificii in cazul constructiei carcasei. GT60 are o diagonala de 15,6 inci si GT70 o diagonala de 17 inci. Nu am putut sa observam prea multe din caracteristicile tehnice ale acestora, intrucat exponatele doua sample-uri dotate cu „a treia generatie de procesoare intel” si cu urmatoare generatie de grafica pentru notebook Nvidia, probabil seria 6xxM (Kepler).

Ambele notebook-uri detin o tastatura mecanica Steel Series, cu o rezistenta ridicata si un timp de raspuns foarte mic. Tastatura este iluminata pe zone, in diferite culori ce se pot schimba in functie de preferintele utilizatorului.

La capitolul conectica, am observat 4 conectori audio de tip jack, in special pentru acele casti de gaming surround 5.1, care detin aceasta conectica. Exista porturi eSATA si USB 3.0, precum si un cititor de carduri sau o unitate optica. Alte imbunatatiri la nivel de performanta sunt aduse de folosirea unui drive dual SSD pentru sistemul de operare, (in sistem RAID 0 desigur) iar de partea de stocare propriu-zisa se ocupa un HDD normal.

Aceste modele le vom vedea pe piata in cel putin doua luni, speram totusi la un pret decent pentru a face o concurenta serioasa actualelor modele de gaming.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: