Marshall lanseaza casti cu microfon

Marshall lanseaza casti cu microfon

Dupa ce in urma cu mai multe luni Marshall a intrat in domeniu castilor cu seriile sale Major – over ear si Minor – in ear, acum a venit momentul primei actualizarii a conceptului. Daca initial era vorba doar de sunet de calitate si de un design original ce combina si elemente clasice, acum a venit randul functionalitatii suplimentare sa ia parte la distractie.

Printr-o noua serie Major, Marshall va lansa un model de casti un pic mai scumpe, care vor integra functionalitatea dintr-un handsfree de iPhone pe care am ajus sa o indragim. Astfel, un clik pe butonul de langa microfon va putea realiza actiunile Play/Pauza/initeaza sau inchide apel, doua click-uri vor fi echivalentul melodiei urmatoare, iar 3 click-uri succesive se vor transforma in  rularea melodiei anterioare. Chiar daca schimbarile de orice gen din acest domeniu vin cu un timp considerabil de asteptare, Marshall are deja noile jucarii actualizate la vanzare.

Daca va intereseaza, merita sa retineti ca direct de pe site-ul oficial puteti comanda aceste casti chiar si in tara noastra. Daca vreti sa va suparati un pic pe cei de la Marshall motivul il gasiti in ultimul rand al comunicatului de presa: ,,Compania nu se lauda cu nici un fel de compatibilitati in ceea ce priveste functia de microfon de pe fir cu nici un dispozitiv portabil.” Mai jos aveti o galerie cu noua revizie Marshall Major.

Sursa: CNET

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Marshall Major/]