iPhone 5 facut bucati

, 21 Sep, 10:36

Stim cu totii ca astazi americanii se vor bucura de livrarea „celui mai grozav iPhone de pana acum”, adica noul iPhone 5. Cum noi mai avem ceva de asteptat pana cand vom reusi sa punem mana pe noua „revelatie” Apple, nu putem decat sa ne delectam cu un nou videoclip al celor de la iFixit, care reusesc sa faca bucati si cele mai complexe gadget-uri de pe piata.

iPhone 5 facut bucati

Dupa cum puteti vedea si in clip, noul smartphone al marului american pare o idee mai usor de dezmembrat decat predecesorul sau, dar nu neaparat si mai usor de reparat. Multe dintre componente sunt inghesuite pe aceeasi placa, fapt care complica un pic procesul de depanare. Pe de alta parte, noul iPhone este ceva mai rezistent decat iPhone 4 sau 4S. Acest lucru se datoreaza inlocuirii capacului de sticla cu cel din aluminiu.

Asteptam sa vedem reactia primilor posesori ai noii jucarii Apple, care mai mult ca sigur sunt satui de stat la coada in asteptarea marelui eveniment.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPhone 5 facut bucati/”/]
 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail