Noul iPhone 5 si-a depasit fratele mai mare la pre-comenzi

Noul iPhone 5 si-a depasit fratele mai mare la pre-comenzi

In fiecare an dupa declansarea pre-comenzilor pentru un nou iPhone, Apple lanseaza un comunicat de presa prin care a se lauda cu popularitatea aparatului printre cei care isi comanda iPhone-ul pe internet.

iphone 5 preorders

Si anul acesta numarul precomenzilor a depasit orice asteptari. Doua milioane de aparate iPhone 5 au fost comandate in primele 24 de ore, o cifra doua ori mai mare in comparatie cu aceeasi statistica legata de iPhone 4S. Tot Apple confirma ca aceasta cifra este de 3 ori mai mare, daca ne raportam la pre-comenzile celui de al patrulea iPhone. Numarul precomenzilor a fost atat de mare incat cei mai multi dintre ei nici macar nu vor mai primi terminalul in ziua lansarii, ci cateva zile mai tarziu.

Pe site-ul Apple deja figureaza o perioada de livrare de doua sau trei saptamani pentru unele modele. Avand in vedere ca si aici se aplica sistemul primul venit, primul servit, cel mai probabil, pentru a primi un iPhone in ziua lansarii si va aflati in SUA, ar fi trebuit sa nu dormiti in noaptea dinaintea declansarii precomenzilor ca sa fiti printre primii care fac click. In cazul in care chiar ardeti de nerabdare, mai aveti o sansa, aceea de lua un bilet de avion catre o tara din primul val si sa stati la coada.

Citește și: