Hisense T770 – 3DTV-uri high-end mai accesibile

Hisense T770 –  3DTV-uri high-end mai accesibile

Desi ma asteptam ca acest lucru sa se intample in curand, viitorul se pare ca a sosit si SmartTV-uri cu specificatii impresionante si bezeluri ultrasubtiri pot fi achizitionate la preturi mult mai decente.

hisense t770 3DLED SmartTV

Cu toate ca pretul unor SmartTV-uri precum ES9000 de la Samsung ne spulbera orice speranta de a ne cumpara un TV high-end pe parcursul acestei vieti, au inceput sa apara alternative ce merita avute in vedere. Hisense, o companie cu sediul central in China, va pune pe piata in cateva saptamani o serie de televizoare al caror pret pare ,,rupt din alt film”.

T770 este cea mai noua serie de TV-uri a producatorului Hisense si include modele de 42 si 52 inci la preturi mai multe mult decat rezonabile de 800, respectiv 1200 dolari. Vorbim aici de SmartTV-uri cu 3D activ, 120 Hz si un bezel de doar 7 mm. Panoul folosit este un LCD cu retroiluminare LED in margini a carui rezolutie nativa se opreste la Full HD 1080p. Ambele variante vor avea 4 porturi HDMI, conectivitatea Wireless la internet, player USB integrat si functionalitate DLNA.

Chiar daca nu vorbim de un set revolutionar de specificatii, seria Hisense T770 a fost creata pentru a ne aminti ca un design futurist si o atentie extrema la detaliu nu implica neaparat un pret 8000 de dolari precum cel practicat de Bang&Olufsen.

Citește și: