24 dec. 2012 | 14:40

Google face angajari pentru noul X Phone

ACTUALITATE
Google face angajari pentru noul X Phone

Cu toate ca este una de incredere, , Google vrea si o echipa de marketing agresiva.

Samsung versus apple angajat de Google marketing x phone

Dupa ce ieri au fost facute publice primele zvonuri legate de un nou telefon Google intitulat X Phone, astazi aflam detalii legate de oamenii din spatele proiectului.

Avand in vedere succesul unor campanii de publicitare anti-Apple din partea Samsung  de acum cateva luni, Google se pare ca vrea sa mearga pe aceeasi directie. Avand in vedere ca gigantului din Mountain View l-a angajat pe Brian Wallace, creierul din echipa Samsung responsabil de respectivele campanii publicitare, putine lucruri par la intamplare. Trebuie retinut ca Wallace va face parte din echipa Motorola si ca nu se va ocupa exclusiv de noul proiect Google. Tot Brian Wallace a mai lucrat timp de 10 ani la RIM, tot pe un post de marketing. Acest aspect din CV-ul lui este important pentru a intelege ca doar cateva reclame cu nu  i-au adus acest post.

Chiar daca pagina sa de LinkedIn inca il mai figureaza ca angajat Samsung, acest lucru e mai putin importan. Ce sunt eu curios este daca in cateva luni vom vedea o schimbare radicala in strategia de marketing Motorola.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele