Garry’s Mod primeste suport pentru Kinect [+VIDEO]

Garry's Mod primeste suport pentru Kinect [+VIDEO]

Garry’s Mod, popularul mod pentru Half-Life 2, va primi foarte curand suport pentru senzorul Kinect de la Microsoft. Deja exista posibilitatea sa punem personajele din jocurile care folosesc motorul grafic Source in orice pozitie ciudata folosind mod-ul, insa cu noul update, acestea vor putea imita miscarile utilizatorilor.

Garrys Mod Kinect

Senzorul Kinect deseneaza un schelet virtual al celui care se afla in fata sa, iar Garry, creatorul Garry’s Mod, il foloseste pentru a controla personajele de pe ecran. Practic, ecranul devine un soi de oglinda, iar orice miscare, oricat de complexa, este redata cu usurinta in joc. Evident, limitarile motorului grafic si fizic sunt evidente, insa cu siguranta fanii Garry’s Mod vor pierde multe ori jucandu-se cu noua functionalitate.

Suportul pentru Kinect va fi disponibil si in modul multiplayer, ceea ce inseamna ca vom putea interactiona direct cu prietenii care folosesc aceasta noua metoda de control a jocului. Updateul nu are o data de lansare stabilita, insa va veni cel tarziu saptamana viitoare. Mai jos am atasat primul clip in care vedem Garry’s Mod controlat prin intermediul Kinect:

Citește și: