Black Mesa are data de lansare

Black Mesa are data de lansare

Black Mesa este numele unui celebru mod de Half-Life 2, care incearca sa recreeze originalul joc al seriei, folosind puterea motorului grafic Source.

black mesa

Creat de o echipa independenta, Black Mesa va fi disponibil incepand cu data de 14 septembrie, iar informatia vine direct de la Carlos Motero, project leader al jocului, care a anutat acest lucru pe forumurile oficiale.

Ca un scurt istoric, proiectul isi are originea in 2004 cand o echipa a inceput a reinventarea jocului original, spre deosebire de traiectoria urmata de Half-Life: Source lansat de Valve. Planificat initial pentru a fi lansat in 2009, jocul nu a reusit sa-si respecte termenul din cauza ca membrii Black Mesa Modification Team nu erau multumiti cu rezultatele de atunci.

Desi nu exista un demo, daca vreti sa experimentati un pic din atmosfera Black Mesa puteti achizitiona coloana sonora a jocului la un pret ales de voi direct de pe site-ul oficial. Ca o nota de subsol, o mare parte din site-ul oficial, forumul si pagina de wiki vor fi inchise pentru modernizare.