Focus on Telecom se pregateste de a treia editie

Focus on Telecom se pregateste de a treia editie

Business Review organizeaza in data de 4 Octombrie la Willbrook Platinum Business&Convention Center, cea de-a treia editie a evenimentului Focus on Telecom.

Focus on Telecom 2012

Anul acesta vor fi discutate cele mai importante noutati din industria IT&C si Telecom, minutios prezentate de experti internationali si specialisti din domeniu. Evenimentul va analiza modele de afaceri referitoare la dezvoltarea structurilor de broadband care implica proiecte in parteneriat public-privat din diferite tari.

Impreuna cu Dr. Alexandru Benczek, avocat german specialist in Telecom, TIC, IP, mass-media si dreptul concurentei, vom incerca sa identificam posibilitati de extindere a serviciilor de telecomunicatii in zonele rurale.

De asemenea pe parcursul Focus on Telecom vor fi abordate si subiecte legate de tehnologia 4G, situatia telecomului din Romania, viitorul tehnologiei NFC sau campanii implementate in industria telecom.

Cei interesati isi pot rezerva un loc la eveniment aici, iar pana maine beneficiati de un discount de 15% din taxa de participare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: