EuroGsm la 15 ani

EuroGsm la 15 ani
17:53 18.06.2012

EuroGsm a anuntat astazi ca implineste 15 ani de activitate. Nascut si crescut in Cluj-Napoca, EuroGsm detine o multime de magazine in tara, beneficiind de la inceput de investitii majore pentru a se extinde.

EuroGsm aniverseaza 15 ani de activitate

 Noul proiect al companiei include Cardul de Fidelitate, pentru o atentie sporita magazinului online si cresterii vanzarilor in acest mediu. Iar de cumparat sunt multe, avand in vedere ofertele interesante la terminale mobile de pe site-ul oficial.

Un mic istoric a pasilor pe care i-a facut compania in acesti 15 ani gasiti mai jos:

 – In 1997, EuroGsm inaugureaza la Cluj-Napoca primul magazin de telefoane mobile si accesorii. Incepand de atunci, compania s-a extins prin investitii masive in dezvoltarea retelei de magazine la nivel national si prin oferirea unei game    din ce in ce mai diversificate de produse si servicii telecom.

 – Pana in 2005, compania conduce o politica masiva de dezvoltare, timp in care a inaugurat peste 90 de magazine si a recrutat peste 350 de persoane.

 – In perioada 2006-2008, EuroGsm preia retele concurente precum Kopiernicus, Frontera si Rurin.

 – In 2007, compania lanseaza propriul program de francizare, procesul dovedindu-se un model de business de success.

 – Intre 2010 si 2011 EuroGsm desfasoara un proces amplu de rebranding al magazinelor din retea.

 – In 2011 are loc diversificarea ofertei, prin incheierea unor parteneriate pe alte categorii de servicii precum plata facturilor de utilitati sau vanzari de bilete la evenimente.

Etichete: