EuroGsm la 15 ani

EuroGsm la 15 ani

EuroGsm a anuntat astazi ca implineste 15 ani de activitate. Nascut si crescut in Cluj-Napoca, EuroGsm detine o multime de magazine in tara, beneficiind de la inceput de investitii majore pentru a se extinde.

EuroGsm aniverseaza 15 ani de activitate

 Noul proiect al companiei include Cardul de Fidelitate, pentru o atentie sporita magazinului online si cresterii vanzarilor in acest mediu. Iar de cumparat sunt multe, avand in vedere ofertele interesante la terminale mobile de pe site-ul oficial.

Un mic istoric a pasilor pe care i-a facut compania in acesti 15 ani gasiti mai jos:

 – In 1997, EuroGsm inaugureaza la Cluj-Napoca primul magazin de telefoane mobile si accesorii. Incepand de atunci, compania s-a extins prin investitii masive in dezvoltarea retelei de magazine la nivel national si prin oferirea unei game    din ce in ce mai diversificate de produse si servicii telecom.

 – Pana in 2005, compania conduce o politica masiva de dezvoltare, timp in care a inaugurat peste 90 de magazine si a recrutat peste 350 de persoane.

 – In perioada 2006-2008, EuroGsm preia retele concurente precum Kopiernicus, Frontera si Rurin.

 – In 2007, compania lanseaza propriul program de francizare, procesul dovedindu-se un model de business de success.

 – Intre 2010 si 2011 EuroGsm desfasoara un proces amplu de rebranding al magazinelor din retea.

 – In 2011 are loc diversificarea ofertei, prin incheierea unor parteneriate pe alte categorii de servicii precum plata facturilor de utilitati sau vanzari de bilete la evenimente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: