Firefox OS 1.0 este disponibil printr-un simulator

Firefox OS 1.0 este disponibil printr-un simulator

Mozilla a decis sa lanseze o versiune stabila a simulatorului de Firefox OS 1.0 pentru a deschide apetitul dezvoltatorilor de aplicatii.

Firefox os 1.0 preview

Fara a da nici un ban pe hardware sau pe software, oricine poate sa incerce, incepand de astazi, noul sistem de operare Firefox OS printr-un simulator. Aplicatia care ruleaza la fel de bine pe Windows cat si pe OS X, in practica este o extensie pentru Mozilla Firefox. Intitulata Firefox OS Simulator 1.0, aceasta aplicatie va permite sa va formati o parere legata de noua platforma iar, daca va incanta, va permite sa testati propriile aplicatii. Titlul de Preview din descrierea simulatorului, desi nu tradeaza probleme de stabilitate, are legatura cu stadiul beta al intregului sistem de operare.

In cazul in care sunteti dornic si de alte experimente din partea Mozilla, versiunile nocturne, beta,  de Firefox au inceput sa vina cu posibilitatea de private browsing pe anumite tab-uri. Chiar daca in cateva saptamani ne putem astepta ca aceeasi functionalitate sa o vedem intr-o versiune finala de Firefox, totul se rezuma la nivelul vostru de rabdare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: