Facebook vrea sa castige bani prin Instagram

Facebook vrea sa castige bani prin Instagram

Facebook a investit foarte multi bani in Instagram la momentul achizitiei, in urma cu mai bine de jumatate de an. Acum deja incepe sa-si doreasca sa-i recupereze.

Facebook instagram money

Inca de la inceput au existat zvonuri legate de modul in care Facebook va reusi sa monetizeze investitia semnificativa pe care a facut-o in Instagram. Acum a venit timpul ca o persoana importanta de la conducerea companiei sa ne lamureasca.

Intr-un interviu acordat celor de la Business Insider – Carolyn Everson – Vice presedinte pe Solutii de Marketing la nivel Global in cadrul Facebook nu s-a sfiit sa raspunda la intrebari la mai dificile. Legat de reclame stecurate prin stream-ul de poze, Everson a refuzat sa comenteze, in schimb nu a evitat sa spulbere orice speranta ca Instagram va ramane neschimbat. ,,La un momentdat vom gasi o cale prin care sa monetizam Instagram.” a spus VP-ul Facebook cu putin timp inainte de a atrage atentia asupra faptului ca echipa Instagram momentan este lipsita de experienta si nu este foarte numeroasa. Pe termen lung insa si acestia vor fi obligati sa inceapa sa produca bani pentru Facebook. ,,Sunt multe branduri care folosesc Instagram in acest moment in incercarea de a-si da seama cum sa interactioneze cu follower-ii. Cu siguranta vom gasi o strategie de monetizare.”

Indiferent cum a incercat sa imbrace raspunsul, din pacate presimt ca reclamele nu vor mai lipsi foarte mult din Instagram. Singur parte buna este ca cel putin o perioada vom mai putea sa stam linistiti.

Citește și: