Ecranele sensibile la atingere ar putea fi reinventate cu FingerSense

Ecranele sensibile la atingere ar putea fi reinventate cu FingerSense

Pentru ca undeva pe planeta noastra se afla persoane care pur si simplu nu sunt multumite de tehnologiile actuale, a fost inventat FingerSense.

Qeexo FingerSense tehnologie touch

Demonstrata mai jos cu ajutorul unui Galaxy S III modificat, FingerSense este cea mai noi tehnologie destinata panourilor sensibile la atingere. Creata de o companie mai putin cunoscuta, intitulata Qeexo, FingerSense adauga un volum semnificativ de functionalitate panourilor sensibile la atingere.

Intregul concept se bazeaza pe un senzor acustic de mici dimensiuni care masoara vibratiile aferente degetuluicare atinge un ecran. Magia sta in sensibilitatea senzorului ce poate face diferenta intre diverse obiecte sau tipuri de atingere. Ca sa va faceti o idee legata de FingerSense ganditi-va ca poate de exemplu sa-si dea seama ca atingeti ecranul cu incheietura degetului si poate asocia acestui gest o actiune de gen click dreapta. Desi poarta numele de FingerSense, aceeasi tehnologie recunoaste si alte dispozitive precum un stylus pasiv, reusind sa interpreteze fiecare atingere fara nici un fel de problema.

Cu toate ca cei de la Qeexo mai au mult de lucru pana sa castige suportul unor giganti precum Samsung sau Apple, daca vor reusi sa comercializeze pentru inceput pachete de upgrade precum cel folosit in Galaxy S III-ul din clipul de mai jos, drumul spre succes a inceput.

FingerSense Overview | Qeexo.com from Qeexo on Vimeo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: