14 mai 2012 | 13:40

E aproape oficial – CEO-ul Yahoo Scott Thompson se retrage din functie

ACTUALITATE
E aproape oficial - CEO-ul Yahoo Scott Thompson se retrage din functie

inline-scott-thompson-yahoo-billboard2

Intreaga planeta era cu ochii pe CEO-ul Yahoo! dupa ce s-a descoperit ca acesta a mintit in CV-ul sau cu referire la o diploma de facultatate, dar cu putin efort se pare ca in cateva zile va iesi din lumea reflectoarelor.

Desi a fost numit in functie doar la inceputul acestui an, pe 4 ianuarie, CEO-ul Scott Thompson se retrage din pozitia de om de frunte al Yahoo!. Dupa mai multe seturi de investigatii, dintre care toate au confirmat acelasi lucru, actualul CEO va cobori de pe scaunul sau „din motive personale”. Baietii de la All Things D au reusit sa obtina primii aceasta informatie, dar evenimentul era previzibil de cateva saptamani.

Desi problema actuala nu a avut legatura cu performanta sa la locul de munca, care, in paranteza fie spus, nu a fost stralucita, faptul ca s-a mentionat in CV ca absolvent de Facultate de Stiinta Calcultatoarelor l-a costat job-ul pe Thompson. Postul va fi ocupat temporar de Ross Levinsohn, actual director al diviziei de Global Media.

Evident, asteptam si un comunict oficial din partea Yahoo!.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele