Dragonborn pentru Skyrim confirmat pentru PC si PS3

Dragonborn pentru Skyrim confirmat pentru PC si PS3

Skyrim, asemeni jocurilor din trecut de la Bethesda, are o perioada de exclusivitate pentru DLC-uri pe platforma Xbox 360. Astazi se lanseaza pe Xbox Live cel de-al treilea expansion pentru acest joc, Dragonborn, insa avem pentru prima data si detalii despre versiunile pentru PC si PlayStation 3 ale acestuia.

Skyrim Dragonborn

In timp ce pachetele precedente, Dawnguard si Hearthfire, au fost lansate deja pe PC prin intermediul Steam, fanii jocului de pe PlayStation 3 nu au primit niciun fel de continut extra pentru joc. Astfel, vestea ca DLC-ul Dragonborn pentru Skyrim va veni pe PC si PS3 in 2013 este o veste cat se poate de buna pentru detinatorii consolei Sony. Momentan Bethesda nu vorbeste despre soarta celorlalte doua bucati de continut pentru PlayStation 3, insa ne asigura ca vom afla vesti noi despre acest joc odata cu trecerea in noul an.

Inca de la lansare, varianta de PlayStation 3 a lui Skyrim a fost ingreunata de probleme tehnice, fapt care a dus la intarzierea DLC-urilor pentru aceasta platforma. Aparent Bethesda a lucrat alaturi de Sony pentru a rezolva problemele de performanta ale jocului. Acum ca ne aflam la peste un an distanta de lansarea originala a acestuia, era si cazul sa aflam vesti noi in aceasta privinta.

Citește și: