Skyrim primeste Premium Edition… fara DLC

Skyrim primeste Premium Edition... fara DLC

Amazon a dezvaluit ca The Elder Scrolls V: Skyrim va primi o editie speciala, destinata exclusiv pietei din Europa. Aceasta poarta numele de Premium Edition si va veni la retail in luna decembrie, pe data de 7, la mai bine de un an de la lansarea originala a jocului si include cateva bonusuri destul de atractive.

Pe langa o copie a jocului, cei care opteaza pentru versiunea Premium a lui Skyrim vor intra si in posesia unei harti a taramului din joc, un tricou cu sigla acestuia, cartea „The Infernal City: An Elder Scrolls Novel”, sase carti postale care au imprimate imagini de concept, dar si un disc extra plin cu trailere, materiale video, cinci melodii de pe soundtrack si un ghid electronic de 600 de pagini.

Din pacate insa, pe langa toate aceste bunatati nu sunt incluse si pachetele de continut extra lansate pana in prezent (Dawnguard si Hearthfire). Am crede ca la un an de la momentul lansarii jocului original, o astfel de editie speciala ar oferi experienta completa pe care Bethesda a gandit-o pentru Skyrim.