25 oct. 2012 | 11:30

Dell te pregateste pentru Windows 8 cu noi periferice

ACTUALITATE
Dell te pregateste pentru Windows 8 cu noi periferice

Windows 8 este iminent, iar Dell este doar una dintre companiile care incearca sa castige ceva bani din aceasta lansare. Pentru asta, gigantul american nu ne pregateste doar sisteme portabile ci si dispozitive precum un monitoare multi-touch sau un trackpad-uri.

Dell Multitouch Monitor Trackpad

Avand in vedere ca toata lumea stie ca o mare parte din experienta utilizarii noului Windows este mult mai atractiva printr-un ecran sensibil la atingere sau un trackpad compatibil multitouch, Dell a anuntat S2340T si TP713.

S2340T este un monitor de 23 inci, care incorporeaza un panou Full HD sensibil la atingere. Acesta poate sa interpreteze pana la 10 degete pe ecran simultan. Acoperit cu sticla din colt in colt si cu un ecran rabatabil in aproape orice pozitie, noul S2340T este un gadget care usureaza semnificativ interactiunea cu noul Windows 8. In plus, nu face nici compromisuri la conectica. Vine cu un DisplayPort, HDMI, Ethernet si un USB 3.0 la care se adauga si doua difuzoare stereo. Cu un pret in SUA de 650 dolari, acest monitor ar putea sa va scape de reticenta fata de Windows 8.

Daca spatiul de pe birou sau bugetul nu va permite sa va luati un nou monitor sensibil la atingere, Dell a creat TP713. Un gadget asmanator cu Magic Trackpad-ul celor de la Apple, noul trackpad creat de Dell va permite sa profitati de functionalitatea multitouch inclusa in Windows 8 dintr-o alta perspectiva. Folosind o suprafata acoperita integral cu sticla, timpul de raspuns este foarte mic, iar gesturile sunt interpretate de catre sistemul de operare fara nici un fel de intarziere. Noul trackpad wireless suporta atingerea cu pana la 4 degete si are un pret de 70$.

Ambele dispozitive vor fi disponibile in aproximativ 2 saptamani.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele