Carmageddon vine pe iOS in curand

Carmageddon vine pe iOS in curand

Stainless Games a anuntat ca versiunea pentru iOS a lui Carmageddon a fost deja trimisa la Apple pentru aprobare si va ajunge pe AppStore cel mai probabil saptamana viitoare. Jocul este un port aproape direct al originalului Carmageddon din 1997, lansat pe PlayStation si PC.

carmageddon ios

Pentru a multumi fanilor care au donat bani pentru a sustine proiectul Carmageddon: Reincarnation, echipa de la Stainless a decis ca jocul de iOS sa fie oferit gratuit in primele 24 de ore, urmand ca apoi sa fie vandut la pretul de 1,99 dolari/euro. Printre functiile noi adaugate in joc se gasesc integrarea cu Facebook si YouTube, cat si un sistem nou de control, adaptat pentru ecranele tactile de pe iDevice-uri. Din pacate, spre diferenta de jocul original, Carmageddon pentru iOS nu va include si multiplayer.

Acest titlu este dezvoltat in paralel si pentru Android, insa va mai dura putin pana cand acea versiune va fi gata de lansare. Stainless a dezvaluit ca jocul va ajunge cel mai probabil pe Google Play Store la sfarsitul lui 2012 sau inceputul lui 2013.

Citește și: