Carmageddon anuntat pentru iOS si Android

Carmageddon anuntat pentru iOS si Android

carmageddon ios android

Dupa succesul pe care l-a avut studioul Stainless pentru finantarea dezvoltarii titlului Carmageddon Reincarnation, primim noi vesti despre celebra serie de jocuri cu masini. De data aceasta avem de a face cu un titlu destinat platformelor mobile, fie ca ruleaza iOS sau Android.

Originalul Carmageddon va fi portat pe cele doua sisteme de operare de la Apple, respectiv Google, si va aduce tot continutul pe care fanii mai vechi ai seriei il cunosc. Evident, grafica va fi imbunatatita (insa nu va asteptati la miracole), iar schema de control va fi foarte usor de personalizat, Stainless oferind optiuni pentru toate gusturile. O noutate pentru jocurile mobile este integrarea cu YouTube, editorul de reluari inclus in joc oferind optiunea de a urca sesiunea de joc instant.

Carmageddon pentru iOS si Android va fi lansat in cursul acestei veri, iar in primele 24 de ore va fi gratuit, in semn de recunostinta pentru cei care au donat bani prin intermediul Kickstarter. Iata si trailerul de anunt al acestuia:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: