Stainless Games are nevoie de bani pentru noul Carmageddon

Stainless Games are nevoie de bani pentru noul Carmageddon

Carmageddon

Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi dezvoltatori se descurca singuri cand vine vorba de finantare pentru diverse proiecte, creatorii primului joc Carmageddon nu sunt o exceptie.

Dupa primul joc din seria Carmageddon in 1997, Stainless Games a pierdut drepturile asupra seriei in fata celor de la Square Enix. Solutia a venit anul trecut, prin rascumpararea dreptului pentru popularul nume, dar la un pret extrem de ridicat.

Avand in vedere ca un nume nu e nimic fara un joc celebru, dezvoltatorul are acum nevoie de ceva bani pentru a termina urmatorul titlu din serie – Carmageddon: Reincarnation.

Finantarea se face, ca de obicei printr-o campanie pe Kickstarter, iar targetul este de 400.000$ intr-o singura luna. Cu promisiunea ca noul joc va fi senzational, axandu-se intr-un procent semnificativ pe idei din versiunea originala amplificata cu elemente de multiplayer creative si o fizica imbunatatita, Carmageddon: Reincarnation ar trebui sa apara in februarie 2013.

Legat de sponsorizari, daca oferiti 15$ pe Kickstarter, veti primi jocul original imediat dupa lansare.

Daca oferiti 1000$, veti fi modelat in 3D si intreagul mapamond va va putea calca cu masina  in noul Carmageddon. Va surade?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: