Bucataria este cea mai periculoasa pentru un iPhone

, 17 Oct, 12:30

squaretrade1 accidents

In urma unor date preluate de la Square Trade, o companie ce se ocupa de garantii pentru dispozitive electronice, aproximativ 21 % din dispozitivele inregistrate la ei s-au defectat in bucatarie. Celelalte camere se apropie destul de mult, pe locul 2 fiind sufrageria cu 18 procente si baia cu 16 procente. Dormitorul pe de alta parte are doar 8 procente in acest clasament. Clasamentul a fost facut pe un esantion de 2500 persoane, care, chiar daca se pot face vinovate de manevrarea incorecta a smartphone-ului lor tot justifica rezultatele acestui chestionar. La urma urmei care camera din casa detine lichide topite, flacari deschise, suprafete dure si alunecoase, si o multime de unelte ascutite.

Sau pot fi de vina aplicatiile cu retete pe care multi dintre noi le folosim atunci cand dorim sa facem o prajitura gustoasa. Americanii au cheltuit 5.9 miliarde de dolari pe iPhone-uro defecte iar ca si stat fruntas Mississippi este lider national. Aproximativ o treime din utilizatorii de smartphone isi strica terminalul intr-o perioada de 2 ani. Apa este unul dintre cele mai periculoase lichide cand vine vorba de infiltrarea in dispozitive electronice, reprezentand 43 procente din numarul de iPhone-uri defectate. Restul sunt reprezentate de sucuri acidulate, bere, cafea, ceai, sau alte lichide calde.

squaretrade2 accidents

Ti-a lovit telefonul de asfalt lasand-ul pe masina si uitand de el? Ei bine 6 procente din cei intervievati au zis ca au facut-o.  5% si l-au uitat in buzunarul hainelor dupa care le-au bagat la spalat, si un procent de 9 % si-au scapat indragitul dispozitiv in toaleta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail