Audi foloseste sintetizatorul Nuance in noul model de A3

, 17 Oct, 13:30

Audi A3 Nuance

Nuance a precizat ca Audi va folosi sistemul de recunoastere al vorbirii in noua generatie de masini Audi A3 hatchback si sedan. Automobilul va integra sistemul Dragon Drive al companiei Nuance in spatele serviciului de mesagerie ce permite dictarea mesajelor sau informatiilor catre computerul de bord al masinii sau catre telefonul mobil.

„Experienta de sofer evolueaza rapid de la a ii distra la a ii mentine conectati si productivi in moduri mai inteligente si mai sigure.” a declarat Arnd Well vice presedinte  si general manager Nuance Mobile. In timp ce Audi a confirmat ca va aduce consumatorului ambele versiuni ale lui A3, atat cel hatchback cat si cel sedan pentru 2014 nu este totusi atat de sigur faptul ca va fi inclus si sistemul de mesagerie in acestea. Sistemul Nuance va suporta in primul randul limbile Europene, asta fiind o premiera in avantajul nostru. La momentul in care va fi disponibil acesta va veni cu 3 motorizari diferite, unul de 220 cai , 300 de cai si unul turb diesel de 150 cai putere.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail