Apple vrea sa boicoteze lansarea Galaxy S3 in SUA

Apple vrea sa boicoteze lansarea Galaxy S3 in SUA

apple-vs-samsung

Dupa cum ne-am obisnuit deja, razboiul dintre Apple si Samsung este in plina desfasurare, mai ales in Statele Unite. Marti seara, oficialii Apple au cerut judecatoarei Lucy Koh sa adauge noul Galaxy S III pe lista produselor care violeaza o serie de patente precum: cautarea de tip Siri si actionarea datelor din mesaje sau browser (la aparitia unui numar de telefon in browser, poti suna printr-o simpla atingere).

Asadar, Apple a depus o motiune prin care cere interzicerea comercializarii noului flagship Samsung pe piata din SUA. In continuare oficialii analizeaza masura in care sunt incalcate si alte patente pentru: slide to unlock si functiile de auto-complete.

Dupa cum relateaza si electronista.com, in momentul de fata judecatoarea Lucy Koh analizeaza mai multe cazuri de asa-zisa incalcare a patentelor dintre cele doua companii si a cerut ambelor sa sintetizeze mai bine informatiile cu privire la patentele aflate in discutie.

Reprezentantii celor doua companii au avut o intalnire oficiala luna trecuta cu scopul de a ajunge la o intelegere, dar din pacate nu au cazut de acord asa ca vom asista la o serie de noi procese si acuzatii menite sa amane sau chiar sa interzica comercializarea unor produse Samsung in Statele Unite si nu numai.

Credeti ca cei de la Apple vor reusi sa boicoteze lansarea oficiala a mult asteptatului Samsung Galaxy S3 in SUA?

Citește și: