Apple vine cu actualizari la iDevice-uri, iOS 6.0.1 este live

Apple vine cu actualizari la iDevice-uri, iOS 6.0.1 este live

iOS 6 este o versiune de firmware nu foarte apreciata de public, in parte din cauza scandalului legat de noile harti Apple dar si din cauza faptului ca au fost sesizate multe probleme de stabilitate. Pentru a mai elimina din probleme Apple a lansat iOS 6.0.1.

iOS 6.0.1 Update OTA

Noua versiune aduce imbunatatari minore, printre problemele solutionate regasindu-se eliminarea unor linii aparute deasupra tastaturii virtuale in anumite pomente. Tot la solutii intra si marirea stabilitatii noului iPhone 5 si iPod Touch pe o retea encriptata WPA2. Acelasi iOS 6.0.1 remedieaza o problema prin care iPhone 5 nu putea fi actualizat prin intermediul unei conexiuni wireless. In cazul in care vi se intampla ca in momentul capturarii unei poze sa nu se declanseze blitzul, si aceasta problema a fost remediata. Legat de particularitatile noului OS, abia dupa cateva zile de utilizare ne vom da seaama daca sunt cateva elemente pe care Apple a omis sa le mentioneze in Release Notes.

Intr-o nota suplimentara, zilele trecute Apple a facut public si iOS 6.1 beta I, primul update semnificativ la noul sistem de operare iOS 6 ce vine cu modificari majore. Desi nu am avut ocazia sa-l testez banuiesc ca, precum de fiecare data, acest sistem de operare va fi accesibil doar dezvoltatorilor de aplicatii cu nume de utilizator si parole inregistrate in programul iPhone Developer.

Citește și: