Acer a facut cea mai abstracta reclama cu Megan Fox

, 01 Noi, 12:20


megan fox acer commercial

Actrita ce a facut furori in primele filme Transformers, Megan Fox, joaca acum intr-o reclama la primele ultrabook-uri Acer S7. Din pacate nu prea vezi in aceasta reclama, ultrabook-urile.

Chiar daca am vazut multe reclame abstracte, nelegatefara o legatura stransa cu subiectul, create doar pentru a scoate in evidenta un actor sau o actrita, nivelul la care a adus Acer acest fenomen in reclama de mai jos este remarcabil. Spotul de un minut si jumatate afiseaza doar 10 secunde produsul efectiv. In rest, Megan Fox face eforturi remarcabile sa vorbeasca cu delfinii.

Cu mentiunea ca afirmatia anterioara nu a fost o gluma va doresc vizionare placuta. Daca reusiti sa gasiti o interpretare mai inteligenta a acestei reclame nu ezitati sa comentati mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

De ce au succes produsele Apple ? Pentru ca sunt prezentate in 99% din timpul reclamei . Dupa ce am vazut reclama crezi ca imi aduc aminte de modelul de Acer de care se vorbea ? Parca Acer era , nu ?

Eu am văzut i7 undeva la sfârşit. 😛

Totuși fata a avut nevoie de 112 zile sau cat pentru a-si vedea visul împlinit! Mi – a placut jocul de cuvinte cu transform Megan, cu trimitere la transformers

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail