Cum sa iti iei datele din cloud-ul Google

, 02 Iul, 09:48

Pentru ca ne-am obisnuit sa ne urcam tot mai multe date in cloud, incepand cu poze, contacte din telefon, informatii arbitrare si nu numai, prin intermediul unei campanii extrem de atractive Google a lansat Google Takeout.

Creat aparent de The Data Liberation Front, o organizatie fictiva a Google,  noul serviciu accesibil la adresa  va permite, dupa ce va autentificati, sa va descarcati toate informatiile puse la pastrare pe unul din serviciile Google.

Google Takeout

Indiferent daca vorbim de Picassa, Buzz, Gmail si nu numai, in momentul in care v-ati bifat serviciile de interes, pagina respectiva va genereaza o arhiva zip. Din ce am experimentat, contactele se salveaza in format VCF, un format prietenos cu multe aplicatii de la Contact Management, de la Windows Contacts pana la Microsoft Outlook.

Acest serviciu este extrem de important si pentru situatiile in care Google, intr-un moment cheie al activitatii voastre, devine offline pentru cateva minute, ore sau mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail