Cautare in intreaga ta viata online

, 11 Mar, 10:47

Nu stiu daca ati prins stirea de saptamana trecuta in care Google isi cerea scuze pentru eroarea Gmail, ca a pierdut toata corespondenta electronica a aproximativ 1500 de persoane si spunea ca va rezolva problema in cel mai scurt timp… Oricum, ideea este ca astfel de erori se pot intampla. Iar pentru aceste probleme s-a inventat Backupify.

Acest serviciu, disponibil in 3 variante, dintre care una este gratuita, iar celelalte doua se pot achizitiona sub forma de abonament cu 5$, respectiv 20$, tocmai si-a imbunatatit portofoliul de servicii cu o functie extrem de importanta, cea de cautare.

Astfel, dupa ce v-ati facut un backup la contul de Gmail, Twitter, Facebook, Google Contacts, Flickr, Picassa Web Albums, LinkedIn, Zoho, Google Docs, Blogger sau Google Calendar puteti sa cautati o informatie in toate serviciile dintr-un singur loc.

Potentialul este incredibil, chiar daca backup-ul se realizeaza aproximativ o data pe saptamana, posibilitatea de a cauta prin toata viata voastra online dintr-un singur loc este nepretuita.

Daca ar fi sa mentionam un handicap al acestui serviciu, acela este ca nu avem si o aplicatie mobila disponibila pentru iOS, Android sau orice altceva, astfel suntem tot timpul nevoiti sa apelam la un browser obisnuit pentru a ne accesa informatia. Cum la fel de important ca serviciul in sine este numele acestuia, Backupify a asociat noului sau serviciu de cautare in cloud numele de CloudSight.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail