Cautare in intreaga ta viata online

Cautare in intreaga ta viata online

Nu stiu daca ati prins stirea de saptamana trecuta in care Google isi cerea scuze pentru eroarea Gmail, ca a pierdut toata corespondenta electronica a aproximativ 1500 de persoane si spunea ca va rezolva problema in cel mai scurt timp… Oricum, ideea este ca astfel de erori se pot intampla. Iar pentru aceste probleme s-a inventat Backupify.

Acest serviciu, disponibil in 3 variante, dintre care una este gratuita, iar celelalte doua se pot achizitiona sub forma de abonament cu 5$, respectiv 20$, tocmai si-a imbunatatit portofoliul de servicii cu o functie extrem de importanta, cea de cautare.

Astfel, dupa ce v-ati facut un backup la contul de Gmail, Twitter, Facebook, Google Contacts, Flickr, Picassa Web Albums, LinkedIn, Zoho, Google Docs, Blogger sau Google Calendar puteti sa cautati o informatie in toate serviciile dintr-un singur loc.

Potentialul este incredibil, chiar daca backup-ul se realizeaza aproximativ o data pe saptamana, posibilitatea de a cauta prin toata viata voastra online dintr-un singur loc este nepretuita.

Daca ar fi sa mentionam un handicap al acestui serviciu, acela este ca nu avem si o aplicatie mobila disponibila pentru iOS, Android sau orice altceva, astfel suntem tot timpul nevoiti sa apelam la un browser obisnuit pentru a ne accesa informatia. Cum la fel de important ca serviciul in sine este numele acestuia, Backupify a asociat noului sau serviciu de cautare in cloud numele de CloudSight.


Citește și:
Etichete: