eMAG Black Friday: Telefoane, laptopuri si electrocasnice la preț redus

ACTUALITATE
eMAG Black Friday: Telefoane, laptopuri si electrocasnice la preț redus
18 nov. 2016 | 12:04

eMAG are o mulțime de reduceri la telefoane de Black Friday. Black Friday la eMAG a început în mod oficial, iar cele de mai jos sunt câteva dintre cele mai bune oferte la vârfuri de gamă.

[related]

Desigur, dacă nu vrei un telefon de top, găsești și oferte bune pentru dispozitive mid-range. Noi am ales trei dintre vârfurile de gamă la care visează orice pasionat de tehnologie, care pot fi cumpărate pentru un preț considerabil mai modest.

eMAG Black Friday – telefon Samsung Galaxy S7

Dacă voiai un Samsung Galaxy S7, acum e o ocazie bună să îl cumperi. Samsung Galaxy S7 beneficiază de un ecran de 5,1 inci, iar pe partea de procesare, românii au acces la modelele cu procesoare Exynos 8890, cu opt nuclee. Procesorul funcționează în paralel cu 4GB RAM, iar versiunea de bază va avea 32GB RAM. Camerele foto sunt de 5, respectiv 12MP, cei de la Samsung renunțând la senzorul de 16MP, pentru unul de rezoluție mai mică, dar considerabil mai bună, în special în condiții de lumină scăzută. Samsung Galaxy S7 are o baterie de 3.000 mAh, senzorul de amprente este acolo unde a fost și anul trecut, iar slotul pentru card microSD a fost introdus din nou. Puteți cumpăra de Samsung Galaxy S7 de AICI.

Black Friday la eMAG – telefon Samsung Galaxy S7 edge

Găsești la ofertă și Samsung Galaxy S7 edge. S7 edge are aceleași specificații precum modelul standard, cu excepția bateriei de 3.6000 de mAh și a displayului ceva mai mare, de 5,5 inci, dar cu aceeași rezoluție. Puteți cumpăra de Samsung Galaxy S7 Edge de AICI cu ocazia reducerilor eMAG de Black Friday.

Reduceri Black Friday  la iPhone 7

Dacă visai la iPhone 7, dar ți se părea că are un preț prea piperat, acum îl găsești mai ieftin. iPhone 7 standard are un ecran de 4,7 inci, care suportă o rezoluție de 1.334×750 de pixeli. Alături de procesor, se află 2GB RAM, iar iPhone 7 are o cameră principală de 12 megapixeli și cameră frontală de 7 megapixeli. Îl găsiți AICI.

Dacă nu vreți un vârf de gamă neapărat, mai jos vă prezentăm încă trei oferte de telefoane foarte bune.

Black Friday la eMAG – Huawei P9 Lite

Și Huawei P9 Lite este oferit la un preț avantajos cu ocazia campaniei eMAG Black Friday. Procesorul HiSilicon Kirin 650 cu opt nuclee, conceput pentru a eficientiza resursele telefonului. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurință cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, camera foto de 13MP reprezintă încă o surpriză plăcută. Aceasta include modul de fotografiere PRO, care îi va mulțumi până și pe cei mai pretențiosi utilizatori. Huawei P9 Lite poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG Black Friday – Samsung Galaxy S6 Edge

Black Friday 2016 este ocazia cu care eMAG oferă Samsung Galaxy S6 Edge la un preț foarte bun. Chiar dacă a apărut Samsung S7, S6 încă e un telefon foarte bun. Camera foto este chiar și în ziua de azi dintre cele mai bune de pe piață, având 16 de megapixeli și fiind capabilă să filmeze Full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. Bateria are 2.600 mAh, dispune de încărcare rapidă, iar lista de specificații include un ecran QHD de 5,1 inci, un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți cu opt nuclee, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare de 32GB. De asemenea, senzorul de amprente reprezintă un upgrade serios față de predecesorul Samsung Galaxy S5. Îl poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG de AICI.

 

Primele reduceri evoMAG Black Friday suntdisponibile. În urmă cu puțină vreme, a fost publicat în mod oficial catalogul eMAG Black Friday. Puteți urmări și acest live text. Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

 Oferta evoMAG este AICI, iar aici găsiți șase dintre cele mai bune oferte. Și ofertele de Black Friday 2016 de la CEL.ro le găsiți aici.