evoMAG Black Friday: șase oferte pe care nu trebuie să le ratezi

ACTUALITATE
evoMAG Black Friday: șase oferte pe care nu trebuie să le ratezi
18 nov. 2016 | 00:09

evoMAG Black Friday a început, iar magazinul online oferă reduceri importante la numeroase produse.

evoMAG Black Friday a început în mod oficial, iar clienții magazinului online pot beneficia de câteva oferte importante. Printre produsele aflate la ofertă în această perioadă se numără telefoane mobile, televizoare, laptopuri, dar și componente PC. Ne-am uitat peste oferta evoMAG Black Friday și am selectat câteva dintre cele mai interesante produse, pe care le-am și inclus în lista de mai jos.

AICI găsiți toate REDUCERILE EMAG de Black Friday 2016. Catalogul integral!

[related]

evoMAG Black Friday – Samsung Galaxy A7

Una dintre cele mai bune oferte de care puteți profita este cea pentru telefonul Samsung Galaxy A7. Dispozitivul are un ecran Super AMOLED de 5,5 inci, sub care avem un procesor octa-core cu nuclee tactate la 1,5GHz și 1,2GHz, 3GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. Telefonul este dual SIM, camera foto este de 13 megapixeli, iar în cazul în care vreți să-l achiziționați, îl găsiți AICI.

Reduceri evoMAG – Card memorie Kingston

Cu ocazia campaniei evoMAG Black Friday 2016, puteți cumpăra și carduri de memorie la reducere. Acest dispozitiv Kingston are o capacitate de 16GB și viteze de transfer de 45 MB/s. Poate fi cumpărat de AICI.

evoMAG Black Friday – Lenovo IdeaPad A7-10

Dotată cu un ecran IPS LCD de 7 inci, această tabletă Lenovo beneficiază de un procesor quad-core de 1,3GHz, 1GB RAM și are o capacitate de stocare a datelor de 8GB. Poate fi cumpărat la reducere de AICI.

Reduceri evoMAG – HP 255 G5

În cazul în care vă doriți un laptop foarte ieftin, evoMAG vă oferă în această perioadă modelul HP 255 G5 la un preț excelent. Acesta include, printre altele, un procesor AMD E2-7110, de 1,8GHz, un ecran de 15,6 inci, 4GB RAM și 500GB pentru stocarea datelor. Acesta include și o placă video dedicată AMD Radeon R2 și se găsește la reducere AICI.

evoMAG Black Friday – Samsung 32K5502

Acest televizor inteligent Samsung are o diagonală de 80 de centimetri, care suportă o rezoluție Full HD. Are două porturi USB 2.0 și trei porturi HDMI și se găsește la reducere AICI.

Reduceri evoMAG – Panasonic Viera TX-48CX400E

Nu în ultimul rând, avem un televizor Panasonic cu o diagonală de 122 de centimetri și un ecran 4K. Din punct de vedere al conectivității, veți beneficia de patru porturi HDMI și trei porturi USB, iar printre tehnologiile incluse se numără Dolby Digital Plus. Îl puteți achiziționa de AICI.