12 aug. 2016 | 09:20

Primul trailer la Rogue One A Star Wars Story îți crește tensiunea

VIDEO VIDEO

Universul cinematografic Star Wars tinde să devină foarte vast în anii ce urmează, iar trailerul de mai sus ne oferă detalii suplimentare despre Rogue One: A Star Wars Story.

De când Disney a achiziționat Lucas Film pentru o sumă fabuloasă, împreună cu toate drepturile de licențiere asupra Star Wars, a fost evident că vom vedea o serie de noi filme a căror acțiune se va petrece în îndrăgitul univers SF. Nimeni nu s-a așteptat însă ca în fiecare an să vedem un nou Star Wars, mai ales că ar exista riscul de scădere semnificativă a calității conținutului. Alternativa găsită de Disney la această problemă este intercalarea unor așa numite povești Star Wars cu firul epic principal al poveștii.

Ca urmare, după ce anul trecut ne-am delectat cu Star Wars Episodul 7, iar în 2017 vom avea parte de Star Wars Episodul 8, între timp vom merge la cinematograf pentru Rogue One: A Star Wars Story. Speculații despre povestea filmului ce va fi lansat la iarnă au existat deja de câteva luni, doar doar trailerul oficial publicat în urmă cu câteva ore reușește să ne răspundă la o mare parte din întrebări.

Conform descrierii oficiale a clipului de pe YouTube, ,,Vizionați trailerul oficial al Rogue One: A Star Wars Story, în care un grup de eroi imprevizibili își unesc forțele într-o misiune pentru a fura planurile navei Death Star, cea mai puternică armă a Imperiului.” Acest trailer vine după mai multe teasere în urma cărora am înțeles că acțiunea din Rogue One se va desfășura înaintea primului episod din serie, într-o perioadă în care Darth Vader încă era în viață și avea un rol foarte important în forțele Imperiului.

Rogue One: A Star Wars Story va ajunge în cinematografe pe 16 decembrie 2016. Distribuția filmului include actori precum Felicity Jones, Forest Whitake, Diego Luna, Donnie Yen și alții. Va fi inclus și un nou droid pe care în câteva luni veț face eforturi pentru a-l achiziționa din magazine, cu numele de AT-ATs

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele