17 iul. 2016 | 16:20

iPhone 7 e comparat cu 6S în cel mai nou clip [VIDEO]

ACTUALITATE
iPhone 7 e comparat cu 6S în cel mai nou clip [VIDEO]

Zvonurile și imaginile cu iPhone 7 sunt din ce în ce mai dese, pe măsură ce ne apropiem de lansarea din luna septembrie. 

Cele mai noi informații vin sub forma unui clip video care a fost publicat pe rețeaua socială chineză Weibo. În acesta, iPhone 7 este comparat direct cu iPhone 6S, iar noi ne putem face o idee privind aspectul său.

Cum nu avem cum să știm sigur că avem de-a face cu designul final al iPhone 7 sau cu încercarea chinezilor de a copia ce au văzut în imaginile „scăpate” pe Internet până acum, vă sugerăm să priviți imaginile de mai jos cu un oarecare grad de scepticism.

În clipul preluat de către cei de la Macrumors se confirmă toate informațiile neoficiale pe care le-am văzut până acum. Mai exact, dispozitivul prezentat în imagini este similar ca formă cu iPhone 6S, dar are benzile pentru antenă pe margini.

Un alt aspect este lipsa portului Jack pentru căști. Apple ar plănui să elimine portul Jack, căștile urmând să fie conectate la telefon prin mufa Lightning.

Camera foto principală sare în evidență, fiind mai ieșită în afară decât cea de pe iPhone 6S. În clip vedem doar iPhone 7, nu și iPhone 7 Plus, model despre care se spune că va fi dotat cu o cameră principală dublă.

Alte zvonuri vorbesc despre un spațiu de stocare de minimum 32GB. De asemenea, este posibil ca iPhone 7 să vină și cu un buton home cu funcție 3D Touch, înlocuind practic butonul fizic cu unul tactil și sensibil la presiune.

Se vorbea și despre prezența unui Smart Connector pe partea din spate. pentru a permite conectarea diverselor accesorii, dar acesta s-ar putea regăsi doar pe iPhone 7 Plus. Tot pe iPhone 7 Plus și-ar putea găsi loc și camera dublă, dar încă nu putem fi siguri de acest lucru.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus se lansează abia în luna septembrie, dar este foarte posibil să mai vedem imagini de genul celei de mai jos până atunci.