11 iul. 2016 | 17:36

Aceasta este cea mai detaliată imagine cu iPhone 7 de până acum

ACTUALITATE
Aceasta este cea mai detaliată imagine cu iPhone 7 de până acum

iPhone 7 se află pe toate ”gardurile” în ultima vreme, lucru care nu ar trebui să ne mire, având în vedere că cei de la Apple nu se pricep deloc să-și țină produsele ascunse până în ziua lansării.

Imagini cu iPhone 7 am tot văzut, dar cea mai recentă nu mai pare făcută cu un telefon din mobil din ani 90′, ci chiar ne oferă un grad impresionant de detalii. Fotografia publicată de NoWhereElse nu arată doar spatele terminalului, dar ne permite să ne facem o idee clară privind designul, precum și unele specificații.

De exemplu, se observă clar schimbările de design pregătite de Apple pentru iPhone 7. Spatele metalic nu mai este acum traversat de antene, ci benzile din plastic au fost puse pe marginile terminalului.

În ciuda speculațiilor anterioare, potrivit cărora schimbarea de design de la iPhone 6S la iPhone 7 nu va fi una considerabilă, fotografia ne arată că cel mai nou dispozitiv Apple va avea un aspect original.

Ce mai observăm în fotografie este camera foto principală. Este una singură și nu avem de a face cu un modul dublu, dar are dimensiuni considerabile, însemnând, cel mai probabil, că va putea absorbi mai multă lumină, pentru a genera fotograii mai clare în medii întunecate.

Alte zvonuri vorbesc despre lipsa unui jack pentru căști, dar și de un spațiu de stocare de minimum 32GB. De asemenea, este posibil ca iPhone 7 să vină și cu un buton home cu funcție 3D Touch, înlocuind practic butonul fizic cu unul tactil și sensibil la presiune.

Se vorbea și despre prezența unui Smart Connector pe partea din spate. pentru a permite conectarea diverselor accesorii, dar acesta s-ar putea regăsi doar pe iPhone 7 Plus. Tot pe iPhone 7 Plus și-ar putea găsi loc și camera dublă, dar încă nu putem fi siguri de acest lucru.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus se lansează abia în luna septembrie, dar este foarte posibil să mai vedem imagini de genul celei de mai jos până atunci.

iphone 7 full