18 feb. 2016 | 05:17

Galaxy S7 e foarte sprinten și arătos în primul hands-on

ACTUALITATE
Galaxy S7 e foarte sprinten și arătos în primul hands-on

Ne aflăm pe ultima sută de metri când vine vorba de lansarea noului Galaxy S7, dar în continuare mai există funcții sub semnul întrebării.

Este greu de afirmat care ar putea fi punctele forte ale noului Galaxy S7, dar un lucru este sigur. Dispozitivul ce va fi anunțat oficial pe 21 februarie de câtre sud sud coreeni are tot ce-i trebuie pentru a fi unul dintrele cele mai rapide terminale ale anului.

Mi-aș fi dorit să nu fie apropiat atât de mult estetic de predecesorul său, dar excepând câteva trăsături de design, iminentul Galaxy S7 joacă într-o cu totul altă ligă decât aparatul de acum un an. Ilustrat în clipul de mai sus, pentru prima oară funcțional și într-un set de circumstanțe care nu trădează un laborator sau altă formă de mediu controlat, S7 are tot ce-i trebuie pentru a fi considerat foarte performant.

Hands-on-ul de doar 17 secunde ne plimbă un pic prin meniul de la Samsung Galaxy S7 și ne arată fața, spatele și marginile aparatului. În principiu, nu pare să includă nimic revoluționar în comparație cu ce am văzut deja în imaginile și clipurile din ultimele săptămâni. Pe de altă parte, este un smartphone finuț cu un ecran a cărui diagonală nu pare să să fie mai mică de 5,1 inci, dacă o comparăm cu o palmă umană. În concordanță cu această cifră, Galaxy S7 Edge s-ar putea să se limiteze la doar 5,5 inci, urmând ca viitorul Galaxy Note să ducă valoarea diagonalei până la 5,7 inci.

Per ansamblu, dacă vi-l doriți suficient de tare, ar fi bine să mai aveți un pic de răbdare. Indiferent de informațiile care circulă pe internet, abia în contextul evenimentului Unpacked ce va avea loc cu o zi înainte de începerea Mobile World Congress 2016 veți ști cu adevărat ce va pregătit Samsung în carcasa noilor S7 și S7 Edge.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele