15 feb. 2016 | 06:42

Următorul Galaxy Note depășește recordul la memorie RAM

ACTUALITATE
Următorul Galaxy Note depășește recordul la memorie RAM

În trimestrul trei al acestui an vă puteți aștepta la lansarea unui Galaxy Note cu o configurație hardware impresionantă.

În fiecare an, în cadrul unei conferințe desfășurate în jurul IFA, cei de la Samsung anunță un nou phablet cu numele de Galaxy Note. De cele mai multe ori, respectivul dispozitiv ne ajută și să ne facem o părere legată de ce urmează să vedem în materie de design și configurație hardware în următorul Galaxy S.

Deși mai este aproximativ jumătate de an până când noul Samsung Galaxy Note va fi anunțat oficial, deja au început să circule pe internet primele seturi de zvonuri legate de specificațiile sale hardware. În mod evident, vorbim de un terminal premium care s-ar putea să fie prea puternic pentru majoritatea utilizatorilor.

Conform celor de la PhoneArena, acesta s-ar putea să fie unul dintre primele telefoane, dacă nu chiar primul, cu o cantitate impresionantă de 6GB RAM. În contextul în care Galaxy Note 5 a venit cu doar 4GB RAM, saltul până la 6GB este remarcabil. Din păcate, s-ar putea să fie perceput ca fiind excesiv, în contexul în care există foarte multe telefoane și tablete pe piață care se comportă impecabil cu doar 2GB RAM.

În ceea ce privește restul dotărilor, ne putem aștepta ca Galaxy Note 6 să fie construit în jurul unui panou Slim RGB AMOLED cu o diagonală de 5,8 inci și o rezoluție de 2560 x 1440. Acesta din urmă este un detaliu un pic mai ciudat, deoarece ne-am fi așteptat că Samsung să facă saltul până la finele lui 2016 la panouri 4K pentru telefoanele sale high-end, dar se pare că nu va fi cazul.

Pe spate, noul Galaxy Note va avea o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică de imagine și va fi disponibil pentru achiziție în configurații cu două tipuri diferite de procesoare. La fel ca anii trecuți, va exista un model cu un SoC Samsung Exynos și un al doilea cu Qualcomm Snapdragon.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele