31 mart. 2016 | 23:24

Subțirelul Oppo F1 Plus este de fapt o variantă de R9 pentru noi toți

ACTUALITATE
Subțirelul Oppo F1 Plus este de fapt o variantă de R9 pentru noi toți

Ne-am obișnuit ca majoritatea smartphone-urilor lansate în China să fie dedicate exclusiv continentului asiatic, dar Oppo F1 Plus este o excepție importantă de la regulă.

În ultimii ani, cei de la Oppo au făcut valuri în industrie prin lansarea mai multor telefoane definite de superlative absolute. Din păcate, deși acestea meritau toată atenția, rareori ajungeau în această parte a lumii. În curând însă, situația se pare că se va remedia la nivel global.

În continuare puteți achiziționa gadgeturi precum Oppo R7 prin intermediul unor canale neoficiale, dar dacă sunteți în căutarea unei versiuni internaționale a celui mai recent vârf de gamă al companiei, de acum vă puteți orienta către Oppo F1 Plus. Subiectul mai multor zvonuri în ultimele săptămâni, mulți au fost de părere că respectivul telefon va fi doar o variantă supra dimensionată de Oppo F1. În practică însă, se pare că este doar un rebranding pentru recent anunțatul Oppo R9 menit să definească varianta internațională a gadgetului. Cu alte cuvinte, în cazul în care cunoașteți abilitățile unui Oppo R9, acesta nu este cu nimic mai diferit.

Toate specificațiile hardware ale noului Oppo F1 Plus sunt identice cu cele ale Oppo R9. Ca urmare, este vorba despre un smartphone construit în jurul unui display Full HD AMOLED de 5,5 inci. Partea de procesare este asigurată de performantul Mediatek Helio P10, iar cantitatea de memorie RAM de 4GB ar trebui să fie suficientă pentru ca orice aplicații și jocuri să ruleze fără probleme. Spațiul de stocare intern este standard și egal cu 64GB. Marele beneficiu al acestui dispozitiv nu se află însă în performanță, ci în designul ultra-compact – 151,8 x 74,3 x 6,6 milimetri. Rama ecranului are doar 1,66 milimetri, pentru a vă da impresia, din unghiul potrivit, că lipsește cu desăvârșire.

Tot în conformitate cu Oppo R9, vă puteți aștepta ca Oppo F1 Plus să aibă o cameră frontală cu un senzor mai mare decât cel folosit la camera principală, acesta din urmă fiind argumentul suprem pentru faptul că vorbim de un telefon pentru pasionații de selfie-uri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele