31 mart. 2016 | 11:39

OLX vrea ca tu să nu mergi pe jos dacă ți-ai vândut mașina și îți oferă o cursă gratuită cu Uber

ACTUALITATE
OLX vrea ca tu să nu mergi pe jos dacă ți-ai vândut mașina și îți oferă o cursă gratuită cu Uber

Doar pentru că ți-ai vândut mașina, nu înseamnă că trebuie să mergi pe jos sau cu mijloacele de transport în comun. OLX și Uber au făcut un parteneriat pentru a-i ajuta pe cei care tocmai și-au pasat vehiculul personal unui nou proprietar.

OLX se laudă cu un număr uriaș de utilizatori mulțumiți și a înregistrat, anul trecut, cel puțin 270.777 de vânzări de mașini. De asemenea, pentru subcategoria Autoturisme, valoarea medie a unei tranzacții încheiate a fost 2.872 euro, anul trecut suma totală tranzacționată depășind 777 milioane euro.

Acum, cei care vor să își vândă mașinile, pe lângă garanția găsirii unui cumpărător, vor primi și un voucher de la Uber după ce vehiculul va pleca cu noul proprietar.

Voucherul Uber este în valoare de 30 lei și va fi acordat automat utilizatorilor care la dezactivarea anunțului de pe OLX vor bifa opțiunea ”vândut pe OLX”.

Pentru a putea beneficia de cursa gratuită, cei care și-au vândut mașinile pe OLX trebuie să își facă un cont în aplicația Uber. Promoția se aplică doar în cazul celor care nu au mai folosit aplicația până acum.

Poți publica un anunț pe OLX atât prin accesarea site-ului OLX, cât și prin aplicațiile speciale de Windows PhoneAndroid și iOS.

OLX este cea mai mare platformă de vânzare și cumpărare online din România ca număr de anunțuri și vizite, oferind o soluție rapidă și eficientă românilor ce doresc să cumpere și să vândă produse și servicii online. În total, pe OLX sunt peste patru milioane de anunțuri.