18 iun. 2015 | 13:32

Surse din cadrul Huawei au confirmat noul telefon Nexus

ACTUALITATE
Surse din cadrul Huawei au confirmat noul telefon Nexus

Angajați ai companiei Huawei ar fi confirmat deja colaborarea cu Google în cadrul viitorului telefon Nexus.

După ce ultima oară au lansat un phablet cu un preț mult mai mare decât al predecesorilor săi, Google se pare că va adopta o strategie diferită odată cu lansarea noului telefon Nexus. Compania din Mountain View ar putea colabora cu două companii, fiecare dintre acestea urmând a lansa o versiune proprie a dispozitivului. Pe de o parte, cei de la LG ar putea produce o variantă premium, iar pe de alta, Huawei s-ar putea ocupa de o variantă mai accesibilă din punct de vedere financiar.

A trecut destul timp de la apariția zvonurilor, iar acum cei de la Geeky Gadgets susțin că acestea au fost confirmate chiar de către angajați ai companiei. Din câte se pare, compania lucrează cu Google în această perioadă, noul telefon urmând a-i ajuta pe chinezi să-și întărească prezența pe piețele occidentale, acolo unde nu poate rivaliza pentru moment cu mai marii industriei.

Nu foarte informații sunt cunoscute în legătură cu specificațiile. Am putea avea parte de un nou phablet Nexus, cu un ecran de 5,7 inci, o baterie cu o capacitatea de 3.500 mAh și un procesor Qualcomm Snapdragon 810. Dacă este să dăm crezare surselor, dispozitivul va fi lansat în luna noiembrie a acestui an.