07 iun. 2015 | 14:22

Viitorul telefon Huawei va avea un design metalic similar modelelor HTC

ACTUALITATE
Viitorul telefon Huawei va avea un design metalic similar modelelor HTC

O nouă poza a apărută pe internet cu viitorul telefon al celor de la Huawei, cu un design metalic elegant.

Cei de la Huawei ne-au impresionat în ultimul timp cu designul implementat pe modelele lor, unul dintre cele mai bune exemple fiind noul P8. Flagship-ul lansat de curând de chinezi are un aspect impresionant, fiind evidentă atenția acordată fiecărui detaliu în timpul procesului de construcție. Acum, la scurt timp după ce modelul P8 și-a făcut oficial intrarea și în țara noastră, chinezii ar putea lansa un nou telefon cu specificații foarte bune.

huawei honor 7

Este vorba despre viitorul Huawei Honor 7, model neanunțat încă de către chinezi. În urmă cu câteva zile Phonearena prezenta o serie de informații conform cărora modelul fusese deja autorizat de către autoritățile competente din țara asiatică. Acum, o nouă poza cu viitorul terminal a apărut pe internet, una care ne permite să admirăm construcția din metal a dispozitivului. Din păcate, doar partea de pe spate este vizibilă, iar asemănările cu telefoanele din seria One a celor de la HTC sunt numeroase.

Din punct de vedere al specificațiilor, Huawei Honor 7 ar putea beneficia de un ecran Full HD de 5 inci. Acesta ar ascunde un procesor Kirin 935, alături de 3 sau 4GB RAM și 16 sau 64GB pentru stocarea datelor, în funcție de variantă. Din câte se pare, telefonul va avea o bateria de 3.280 mAh, însă mai multe informații nu sunt disponibile pentru moment. Huawei Honor 7 ar urma să fie anunțat în perioada următoare și ar putea di disponibil în viitor și pe alte piețe în afara celei din China.