12 aug. 2015 | 11:52

Samsung Galaxy Note 5 ar putea avea o autonomie mai mică decât Note 4

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 5 ar putea avea o autonomie mai mică decât Note 4

Mai este doar o zi până la lansarea oficială a Samsung Galaxy Note 5, dar asta nu înseamnă că veștile legate de următorul vârf de gamă al Samsung încetează să apară.

Până acum, Samsung Galaxy Note 5 l-am văzut în poze în toate unghiurile, i-am auzit majoritatea specificațiilor și am aflat chiar și când va putea fi precomandat.

Cea mai nouă veste legată de Galaxy Note 5, dar și Samsung Galaxy S6 Edge Plus, vine de la Evan Blass, cunoscut drept @evleaks, și vorbește despre bateriile din aceste două dispozitive.

Dacă specificațiile menționate de Blass sunt reale (și de cele mai multe ori așa este cazul cu informațiile de la @evleaks), înseamnă că Galaxy Note 5 ar putea avea o autonomie mai mică decât modelul de anul trecut.

Mai exact, leak-ul vorbește despre baterii de 3.000 mAh, atât pe Note 5, cât și pe S6 Edge Plus. Comparativ, Samsung Galaxy Note 4 e dotat cu o baterie de 3.220 mAh.  În cazul în care procesul nu e mult mai bine optimizat în cazul Note 5, autonomia ar putea avea de suferit, având în vedere că display-ul va avea aceeași dimensiune și rezoluție ca anul trecut.

Pe lângă bateria de 3.000 mAh și display-ul QHD, Note 5 va mai veni cu camere foto de 5, respectiv 16MP, 4GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare (fără card microSD) și Android 5.1 Lollypop. S6 Edge Plus va avea specificații similare, însă un ecran curbat.