21 ian. 2015 | 11:23

Primul ceas produs de Apple nu a fost un smartwatch

ACTUALITATE
Primul ceas produs de Apple nu a fost un smartwatch

Apple Watch este, într-adevăr, primul smartwatch al companiei din Cupertino, dar nu și primul ceas pe care l-a vândut vreodată.

În urmă cu 20 de ani, Apple nu era încă gigantul din ziua de azi. Pe atunci, Apple era nevoită să apeleze și la alte metode pentru a-și convinge utilizatorii să-și actualizeze sistemul de operare. Astfel, compania a decis să ofere câte un Apple Watch posesorilor de Mac care optau pentru versiunea 7.5 a sistemului de operare.

Conform celor de la Gizmodo, mai multe exemplare ale acelui ceas sunt acum licitate pe internet. În funcție de condiția în care se află, acestea sunt împărțite în trei categorii: C (mici imperfecțiuni), B (aproape perfect) și A (perfect). Licitațiile durează până pe data de 31 ianuarie, așa că dacă vă doriți acest dispozitiv de colecție, puteți accesa acest link.

apple watch smartwatch 22

Noul Apple Watch a fost prezentat ca un companion pentru telefoanele companiei, de la iPhone 5 încoace. Este un ceas inteligent care se bazează pe gesturi, control vocal, dar care are și o rotiță care poate controla meniurile, prin care putem face zoom pe o hartă sau să derulăm aplicațiile. Sub această rotiță se află butonul de start, care ne duce în meniul de prieteni. Acolo, aplicațiile sunt afișare sub forma unui norișor. Puteți citi mai multe despre Apple Watch pe Playtech aici.