17 aug. 2015 | 16:41

Prima poză cu Nexus 5 (2015) îți arată un telefon similar modelelor Lumia

ACTUALITATE
Prima poză cu Nexus 5 (2015) îți arată un telefon similar modelelor Lumia

Mai avem două luni, cel mai probabil, până la lansarea oficială a noului (sau noilor) Nexus, așa că e timpul să înceapă să apară tot mai multe informații. Prima poză neoficială cu acest telefon este doar începutul.

Nexus 5 a fost un succes până în 2014, când a fost scos de la vânzare. Google și LG îl pregătesc pentru 2015 într-o carcasă nouă și cu dotări mai bune. Cele mai noi informații le obținem odată cu prima poză neoficială. Dacă până acum ai putut vedea un concept, poza ar trebui să-l confirme.

Google, pentru dispozitivele Nexus de anul acesta, colaborează cu Huawei și LG. În timp ce modelul Huawei va fi cu ecran de peste 5,5 inci, Nexus 5 va avea unul de doar 5,2 inci la rezoluție full HD. Spre deosebire de modelul din 2013, cel pentru anul acesta este mai rotunjit, cu o cameră foto care iese mai mult în afară, iar la bază sunt lăsate doar portul de încărcare USB Type-C și mufa pentru căști.

LG Nexus 5 (2015)

Telefonul Nexus din imagine pare să fie un simplu prototip, fiind marcat cu mesajul „Not for sale”, ceea ce înseamnă că până ajunge să fie prezentat oficial se mai pot schimba unele detalii. Android Central publică poza apărută inițial pe Google+. După cum se poate observa pe spate, are un cititor de amprente, o cameră destul de ieșită în afara carcasei, un senzor de focalizare laser (ca pe LG G3 și LG G4) și un bliț LED. Și în caz că acest telefon ți se pare cunoscut, nu-i fără motiv. Spatele este similar modelelor Lumia 1520 și Lumia 1320, lansate în noiembrie 2013, respectiv ianuarie 2014.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele