01 mart. 2015 | 14:02

Lansarea HTC One M9 și debutul HTC în lumea realității virtuale

FEATURE
Lansarea HTC One M9 și debutul HTC în lumea realității virtuale

HTC One M9 este cel mai bun telefon al taiwanezilor și a fost lansat azi la Barcelona. Alături de One M9, HTC a prezentat Grip și casca sa de realitate virtuală.

HTC One M9 a fost prezentat oficial azi, pe 1 martie, înainte de Samsung Galaxy S6. Cele două vor fi disponibile spre testare la MWC 2015, apoi va începe comercializarea lor. După ce Samsung a intrat în lumea realității virtuală la IFA 2014, HTC face acest pas acum cu casca HTC Vive. O va produce în parteneriat cu Valve și are parteneriate cu alți jucători din industria gamingului și divertismentului pentru conținut.

Cea mai mare schimbare de la HTC One M9 spre deosebire de generațiile precedente este camera foto. Are 20 de megapixeli și filmează 4K. Ecranul este tot full HD. De asemenea, HTC introduce nuanța roz de culoare, iar telefonul va fi disponibil în patru versiuni: argintiu, gri, auriu și roz. În plus, HTC One M9 rulează Android Lollipop cu interfața Sense.

Toate informațiile despre HTC One M9 sunt aici. HTC Vive, o cască de realitate virtulă care va fi disponibilă până la finalul acestui an, este aici. Dezvoltatorii vor avea acces la această încă din primăvară.

Lansarea HTC One M9, livetext din timpul evenimentului

Octavian Palade a ajuns în sala unde se va desfășura evenimentul de lansare și ne-a trimis o poză din interior. După eveniment, el va furniza poze și video și ne va spune ce aduce nou acest HTC.

HTC one HTC Hima

HTC a început cu un videoclip narat de Robert Downey Jr., demonstrâns capabilitățile camerei foto de pe noul telefon. „Utopia“ HTC a început cu „Omul de fier“. Rămâne de văzut dacă ne conving până la final.

HTC One M9 lansare HTC Hima

HTC cu siguranță nu se uită la cuvinte când își promovează telefoanele. „Ca să vă depășim așteptările, am muncit din greu pentru a rafina tehnologia și ceea ce ne oferă“, a spus Peter Chou, directorul HTC.

Dacă nu crezi, așa a muncit HTC la telefonul său. Numele HTC One M9 este menționat. Telefonul este realizat în mare parte din metal, iar HTC spune că a reușit să facă asta prin rafinări repetate ale procesului de producție.

HTC One M9 lansare HTC Hima

HTC One M9 este anunțat oficial. Are dual bliț, are cameră ieșită puțin în exterior și numele este HTC One M9. HTC One M9 este bine dotat tehnic, dar HTC are și o surpriză pentru cei care vor să aibă un telefon unicat. „Suntem capabili, pentru prima dată, să creăm aceste nuanțe duale pe un corp din metal“.

HTC One M9 lansare HTC Hima

HTC One M9 are o cameră de 20 megapixeli, este protejată contra zgârieturilor cu sticlă din safir și telefonul folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 810. Are opt nuclee și e cel mai bun la acest moment.

Lansare htc one m9

Lansare HTC One M9

„Acesta este cel mai bun dispozitiv mobil pentru a face apeluri video și selfieuri“. HTC se laudă că este cel mai bun telefon pentru poze realizate în condiții de luminozitate scăzută. De asemenea, pe față are o cameră foto de 4 megapixeli Ultrapixel.

Lansare HTC One M9

HTC One M9 are Android Lollipop cu Sense 7, care este cea mai „deșteaptă“ interfață pe care compania a creat-o până acum. Ai acces la poze din cloud, îți învață comportamentul și arată bine, conform HTC.

Lansare HTC One M9

Telefonul a devenit mai deștept și prin carcasele pe care le poți monta pe acesta. Au debutat anul trecut, iar acum arată mult mai bine și pot face mai multe lucruri. Desigur, nu lipsesc difuzoarele stereo BoomSound cu sunet Dobly Audio. Telefonul va fi disponibil în Asia, Europa și America de Nord. Va fi în nuanțele argintiu, auriu, roz și gri.

Lansare HTC One M9

Lansare HTC One M9

HTC își anunță și debutul în piața dispozitivelor purtabile. Astfel, HTC Grip e o brățară de tip Gear Fit, mai mică, mai potrivită celor care își petrec o cantitate însemnată de timp cu activități fizice.

Lansare HTC Grip

HTC Grip dispune de mai multe moduri pentru sport, poate monitoriza mai multe activități fizice și are un design destul de sport. „Este gândit pentur cei care sunt foarte determinați și dedicați fitnessului. Simplu spus, Grip te va ajuta să te antrenezi ca un expert“.

Lansare HTC Grip

După dispozitivul purtabil și HTC One M9, HTC trece la realitate virtuală printr-un parteneriat cu Valve. „Credem că realitatea virtuală ne va transforma modul în care interacționăm cu lumea. Posibilitățile sunt, la propriu, infinite. Valve este un lider mondial în gaming. Suntem încântați de colaborarea cu ei“.

Realitata virtuală gândită de HTC este dedicată divertismentului, deocamdată. „Să participi la concerte, la evenimente în timp real, e mai ușor ca niciodată“.

11008885_864523503586391_1437863600_n

HTC spune că această cască de realitate virtuală, denumită HTC Vive, îți poate oferi o experiență completă, mai bogată ca niciodată, și poate folosi mediul în ceea ce vizionezi virtual prin vedere la 360 de grade.

#livelansarehtc aici: http://bit.ly/htchima

Casca de realitate virtuală de la HTC va fi disponibilă pentru dezvoltatori din această primăvară. Consumatorii obișnuiți o vor avea până la finalul anului. Poți vizita site-ul htcVR.com pentru mai multe informații. „Trebuie să vezi ca să crezi“, spune HTC.

HTC Vive și partenerii săi

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele