01 mart. 2015 | 17:26

HTC lansează One M9: Ce dotări are cel mai bun telefon al taiwanezilor

ACTUALITATE
HTC lansează One M9: Ce dotări are cel mai bun telefon al taiwanezilor

HTC a lansat noul One M9, probabil cel mai bun telefon din lume pentru următoarele două ore și jumătate (până la evenimentul de lansare Samsung Galaxy S6) și cel mai bun al său pentru 2015. Față de One M8, M9 aduce câteva lucruri noi, iar designul e mai atrăgător.

HTC One M9 este urmașul lui One M8, fapt ce se poate deduce foarte ușor din aspectul telefonului. Din punct de vedere al design-ului, sunt doar câteva lucruri care trebuie menționate. După cum era de așteptat, taiwanezii au abandonat a doua cameră foto de pe spate, păstrând doar una dintre acestea și mărind cantitatea de pixeli. Dar camera foto secundară nu a fost singurul lucru abandonat de către aceștia. S-a renunțat, de asemenea, și la tehnologia Ultrapixel, camera foto de pe HTC One M9 fiind una de 20 megapixeli, îmbunătățită pentru condiții de luminozitate scăzută.

În afară de acestea, butonul de pornire a fost mutat pe marginea din dreapta a smartphone-ului, acolo unde se află și butoanele pentru volum. Specificațiile pe care le are HTC One M9 fac din el probabil cel mai bun telefon din lume.

HTC One M9 este dotat cu un ecran full HD de 5 inci și un procesor Qualcomm Snapdragon 810. Sistemul de operare rulat este Android 5.0 Lollipop peste care este interfața Sense 7. Telefonul are 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, iar bateria este de 2.840 mAh. Odată cu trecerea la cameră foto de 20 megapixeli, HTC trece și la înregistrarea videoclipurilor la rezoluție 4K.

Lansare HTC One M9