20 feb. 2015 | 07:22

Cum primiţi 100GB de spaţiu gratuit pe OneDrive?

ACTUALITATE
Cum primiţi 100GB de spaţiu gratuit pe OneDrive?

Încercând să vă stimuleze să migraţi de pe Dropbox pe OneDrive, cei de la au iniţiat o nouă campanie accesibilă exclusiv online.

Creatorii de servicii de stocare în cloud vin deseori cu menite să vă motiveze să le adoptaţi. Pentru că piaţa era deja semi-saturată când cei de la Microsoft au introdus OneDrive, compania americană şi-a propus să vă ajute să treceţi fără prea mari dificultăţi de la Dropbox la OneDrive.

Printr-o nouă promoţie care se va desfăşura pe o perioadă nelimitată, cei de la Microsoft s-au gândit să vă ofere un nou mod de a obţine 100GB de spaţiu gratuit în cloud. Promoţia este dedicată în mod exclusiv celor care au un cont, gratuit sau contra cost, de Dropbox. Pentru a profita de ea, nu trebuie decât să vă autentificaţi cu numele şi parola voastră de Dropbox la această adresă preview.onedrive.com/bonus. Instant, veţi vedea adăugaţi, în contul vostru de OneDrive, 100GB spaţiu fără nici un fel de cost suplimentar.

Singurul minus, dacă îl putem clasifica astfel, al acestei oferte este că veţi avea acces gratuit la acei 100GB primiţi gratuit doar pentru o perioadă de un an. După aceea, va trebui să plătiţi un abonament, ca orice alt utilizator al serviciului, pentru a continua să aveţi acces la respectivul spaţiu suplimentar.

Dintr-un punct de vedere, puteţi percepe această campanie ca o perioadă de un an în care vă puteţi forma o părere concludentă legată de flexibilitatea OneDrive. Dacă nu sunteţi convinşi, puteţi pur şi simplu să folosiţi Google Drive, Mega, Dropbox, Bitcasa sau oricare alt serviciu de cloud storage.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele